Игри

Sofia Rocks 2012

Спечелете бекстейдж пропуск за Sofia Rocks

Точно месец преди фестивала Sofia Rocks, организаторите на голямото събитие предоставят шанса на феновете да спечелят специален ексклузивен достъп до своите любими групи от афиша на събитието. Един късметлия ще може да се срещне лично с музикалните си герои и да види цялата техническа част по провеждането на фестивала от бекстейдж зоната.

На страницата на Sofia Rocks във Фейсбук ще бъде поместен албум със снимки на всички банди от рок фиестата. Участниците трябва да изберат една снимка на любимата си група и да я публикуват на личния си профил с таг към страницата на Sofia Rocks. Като заглавие трябва да стои текстът: „Аз искам да видя (името на бандата) на Sofia Rocks (таг)”. Освен това всеки от феновете, дали „like“ на страницата на Sofia Rocks, има шанс да спечели и мърчъндайз от събитието. Организаторите предоставят като награда и VIP билет за двама за зоната Front of Stage, като условието за спечелването му е поместването на статус „Аз ще ходя на Sofia Rocks!“  заедно с таг към фестивалната страница.

Печелившите ще бъдат изтеглени с томбола на подгряващото Sofia Rocks парти в Строежа на 28 юни, четвъртък, след полунощ. Имената на щастливците ще бъдат обявени и на фейсбук страницата на фестивала.

Източник: OFFNews.bg

Comments

Изрази мнението си