„Терминал №3″ е предаване за култура и развлечение по OFFRoad Radio, в което се разискват различни културни теми, новини и проведени от екипа анкети. Във втората половина на предаването се разговаря с госта по темата на конкретния ден. Това беше прозаичното ни представяне, ето го и романтичното:

Докато протестите пред парламента все още бушуваха, а броени седмици деляха десетки милиони съграждани от нахлуване в Англия, всички билети за самолети, де що излитат към чужбина, от терминали едно и две на летище София бяха изкупени за месеци напред, ние решихме да открием нов терминал, който да послужи за бягство от родното ежедневие – „Терминал № 3”.

Всеки четвъртък от 13:00 часа „Терминала” ви дава възможност да напуснете всички тегоби и теглила на милата ни родина за час и половина новости и интересности от културния живот по света и у нас, да наквасите и преглътнете с приятна рок музика и за десерт да слушате какво си приказваме с госта ни в студиото.

Водещи на предаването са Ели и Калоян и ние организираме концерти по желание, така че ни пишете на ФБ страницата на OFFRoad Radio, ако имате желание да обсъдим тема от обществото и култура, защото може ли едното да съществува без другото?